آفات و بیماریهای زنبور عسل
یک انگل با گرفتن تمام نیازهای زندگی خود از موجود زنده دیگری به حیات خود ادامه میدهد. در صورت امکان، ارگانیسمهای میزبان از انگل جلوگیری میکنند، آن را دفع میکنند یا از بین میبرند. در حالی که انگل در پاسخ به این مکانیسمهای دفاعی میزبان استراتژیهای بقا را به کار میگیرد.
بیشترروشهای تشخیص بیماریهای زنبورعسل در آزمایشگاه
زنبور یکی از حشرات مفید که در طول حیات خود تحت تأثیر تعداد زیادی از عفونتهای ویروسی، آفات و بیماریها قرار میگیرد. زنبورداران باید برای جلوگیری از بیماریهای مختلف بهطور منظم کندوهای زنبور عسل را مورد بررسی قرار دهند.
بیشتربیماریهای دام و راههای تشخیص آن در آزمایشگاه
پرورش دام و طیور به خاطر محصولات گوشتی و لبنی حاصل از آنها، یکی از کارهای مهم در کشور محسوب میشود. در این میان ممکن است دام مبتلا به بعضی بیماریها شود که برای جلوگیری از این بیماریها بهترین راه واکسیناسیون دام در زمان معین میباشد.
بیشتردستگاه کروماتوگرافی مایع
دستگاه کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا(HPLC) یکی از پیشرفته ترین و دقیق ترین تکنیک های تجزیه و تحلیل ترکیبات شیمیایی است.
بیشتررنگ های مصنوعی خوراکی
این مواد رنگدانه ها یا مواد افزودنی ای هستند که برای بهبود و جذابیت بیشتر غذاهای فراوری شده مورد استفاده قرار می گیرند. این ترکیبات به دو دسته ی طبیعی و مصنوعی تقسیم می شوند. نوع طبیعی این مواد از مواد غذایی طبیعی مانند گیاهان، رنگدانه های معدنی و آلی و… به دست می آید.
بیشترفلزات سنگین چیست؟
فلزات سنگین به هر عنصر شیمیایی فلزی گفته میشود که دارای چگالی نسبتاً بالایی باشد و در غلظتهای پایین تا حدودی سمی هستند. به عنوان مثال از فلزات سنگین میتوان به جیوه، کادمیوم، آرسنیک، کروم، تالیوم و سرب اشاره کرد. فلزات سنگین اجزای طبیعی پوسته زمین هستند.
بیشتربرخی از کپک های مهم در صنایع غذایی
تغذیه روزانه با بیش از ۷ میلیارد نفر در سراسر جهان یک کار ترسناک است. بخش عمدهای از این منبع توسط شبکه پیچیدهای از شرکتهای تولیدکننده مواد غذایی قابل اعتماد تأمین میشود که ایمنی محصولات غذایی را که هر روز میخوریم تضمین میکنند.
بیشترکروماتوگرافی گازی
دستگاه GCیا کروماتوگرافی گازی یکی از تجهیزات رایج آزمایشگاهیبه منظور جداسازی و شناسایی مواد می باشد. این روش اصولا برای آنالیز موادی که در حالت بخار تجزیه نمی شوند مورد استفاده قرار میگیرد. دستگاه GCدر مواردی مانند تعیین میزان خلوص یک ماده و جدا سازی اجزای مختلف یک ترکیب (یا تعیین اجزا)کاربرد دارد.
بیشترروشهای سنجش کیفیت مواد لبنی در آزمایشگاه
شیر یکی از مهمترین مواد لبنی و کاملترین غذاها از نظر تغذیهای که غنی از مواد مغذی ضروری برای رشد و حفظ زندگی سالم است. اهمیت افزودن آن به رژیم غذایی انسان به دلیل غنی شیر منبع خوبی برای املاح مورد نیاز بدن انسانهاست چون کلسیم، فسفر، منیزیم و پتاسیم و ویتامینهای آ، ب۱، ب۲، ب۶، ب۱۲، ث، د، کا، ئی،
بیشتر