کروماتوگرافی گازی

دستگاه GCیا کروماتوگرافی گازی یکی از تجهیزات رایج آزمایشگاهیبه منظور جداسازی و شناسایی مواد می باشد. این روش اصولا برای آنالیز موادی که در حالت بخار تجزیه نمی شوند مورد استفاده قرار میگیرد. دستگاه GCدر مواردی مانند تعیین میزان خلوص یک ماده و جدا سازی اجزای مختلف یک ترکیب (یا تعیین اجزا)کاربرد دارد.

کاربرد دستگاه کروماتوگرافی در صنایع غذاییموارد مختلفی دارد،از جمله آن ها می توان بررسی مواد تقلبی در مواد غذایی و میزان اسید چرب در فرآورده های لبنی و روغن ها و تشخیص نوع چربی (گیاهی یا حیوانی )تعیین میزان مواد آلی در غذاها و بسیاری از موارد دیگر اشاره کرد.

آزمایشگاه هورتاش مجهز به دستگاه  FID GC-  می باشد و قادر به انجام آزمون های زیر می باشد:

- اندازه گیری اسید چرب در روغن های حیوانی و گیاهی و تشخیص تقلب در آنها

ISIRI8818,8819-چربی شیر-اندازه گیری ترکیب اسید چرب با استفاده از روش کروماتوگرافی گازی

INSO13126-2,4روغن و چربی های گیاهی و حیوانی کروماتوگرافی گازی متیل استرهای اسید چرب -اندازه گیری با کروماتوگرافی گازی

INSOI4880دانه های روغنی -استخراج روغن و آماده سازی متیل استرهای اسید چرب تری گلسیریدها برای تجزیه با کروماتوگرافی گازی

-اندازه گیریاسترول ها در روغن حیوانی و گیاهی و تشخیص تقلب در آن ها

ISIRI9670روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی -اندازه گیری میزان استرول های خاص و استرول تام با گاز کروماتوگرافی

INSO22560کره و روغن کره -تعیین کلسترول و استرول گیاهی -روش کروماتوگرافی گازی

ISIRI11877چربی شیر بدون آب-تعیین ترکیبات استرولی با استفاده از کروماتوگرافی گازی

-اندازه گیری اتانول و متانول در نوشیدنی ها و عرقیجات و تشخیص تقلبی بودن الکل

INSO22448عرقیات گیاهی و گلاب-اندازه گیری اتانول و متانول به روش کروماتوگرافی گازی

 

حمید رضا شجاعی

سلام حمید رضا شجاعی هستم برنامه نویس

0 نظر

اخطار

برای نوشتن نظر لطفا در سایت ثبت نام یا وارد شوید