کروماتوگرافی گازی
کاربرد دستگاه کروماتوگرافی در صنایع غذاییموارد مختلفی دارد،از جمله آن ها می توان بررسی مواد تقلبی در مواد غذایی و میزان اسید چرب در فرآورده های لبنی و روغن ها و تشخیص نوع چربی (گیاهی یا حیوانی )تعیین میزان مواد آلی در غذاها و بسیاری از موارد دیگر اشاره کرد.
آزمایشگاه هورتاش مجهز به دستگاه FID GC- می باشد و قادر به انجام آزمون های زیر می باشد:
- اندازه گیری اسید چرب در روغن های حیوانی و گیاهی و تشخیص تقلب در آنها
ISIRI8818,8819-چربی شیر-اندازه گیری ترکیب اسید چرب با استفاده از روش کروماتوگرافی گازی
INSO13126-2,4روغن و چربی های گیاهی و حیوانی کروماتوگرافی گازی متیل استرهای اسید چرب -اندازه گیری با کروماتوگرافی گازی
INSOI4880دانه های روغنی -استخراج روغن و آماده سازی متیل استرهای اسید چرب تری گلسیریدها برای تجزیه با کروماتوگرافی گازی
-اندازه گیریاسترول ها در روغن حیوانی و گیاهی و تشخیص تقلب در آن ها
ISIRI9670روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی -اندازه گیری میزان استرول های خاص و استرول تام با گاز کروماتوگرافی
INSO22560کره و روغن کره -تعیین کلسترول و استرول گیاهی -روش کروماتوگرافی گازی
ISIRI11877چربی شیر بدون آب-تعیین ترکیبات استرولی با استفاده از کروماتوگرافی گازی
-اندازه گیری اتانول و متانول در نوشیدنی ها و عرقیجات و تشخیص تقلبی بودن الکل
INSO22448عرقیات گیاهی و گلاب-اندازه گیری اتانول و متانول به روش کروماتوگرافی گازی
0 نظر
اخطار