رنگ های مصنوعی خوراکی
این مواد رنگدانه ها یا مواد افزودنی ای هستند که برای بهبود و جذابیت بیشتر غذاهای فراوری شده مورد استفاده قرار می گیرند. این ترکیبات به دو دسته ی طبیعی و مصنوعی تقسیم می شوند. نوع طبیعی این مواد از مواد غذایی طبیعی مانند گیاهان، رنگدانه های معدنی و آلی و… به دست می آید.
بیشترفلزات سنگین چیست؟
فلزات سنگین به هر عنصر شیمیایی فلزی گفته میشود که دارای چگالی نسبتاً بالایی باشد و در غلظتهای پایین تا حدودی سمی هستند. به عنوان مثال از فلزات سنگین میتوان به جیوه، کادمیوم، آرسنیک، کروم، تالیوم و سرب اشاره کرد. فلزات سنگین اجزای طبیعی پوسته زمین هستند.
بیشتربرخی از کپک های مهم در صنایع غذایی
تغذیه روزانه با بیش از ۷ میلیارد نفر در سراسر جهان یک کار ترسناک است. بخش عمدهای از این منبع توسط شبکه پیچیدهای از شرکتهای تولیدکننده مواد غذایی قابل اعتماد تأمین میشود که ایمنی محصولات غذایی را که هر روز میخوریم تضمین میکنند.
بیشترکروماتوگرافی گازی
دستگاه GCیا کروماتوگرافی گازی یکی از تجهیزات رایج آزمایشگاهیبه منظور جداسازی و شناسایی مواد می باشد. این روش اصولا برای آنالیز موادی که در حالت بخار تجزیه نمی شوند مورد استفاده قرار میگیرد. دستگاه GCدر مواردی مانند تعیین میزان خلوص یک ماده و جدا سازی اجزای مختلف یک ترکیب (یا تعیین اجزا)کاربرد دارد.
بیشترروشهای سنجش کیفیت مواد لبنی در آزمایشگاه
شیر یکی از مهمترین مواد لبنی و کاملترین غذاها از نظر تغذیهای که غنی از مواد مغذی ضروری برای رشد و حفظ زندگی سالم است. اهمیت افزودن آن به رژیم غذایی انسان به دلیل غنی شیر منبع خوبی برای املاح مورد نیاز بدن انسانهاست چون کلسیم، فسفر، منیزیم و پتاسیم و ویتامینهای آ، ب۱، ب۲، ب۶، ب۱۲، ث، د، کا، ئی،
بیشترمیکروبیولوژی چیست؟
ارگانیسمهای کوچک و فعالیتهای آنها تقریباً برای تمام فرایندهای کره زمین از اهمیت حیاتی برخوردار است. میکروارگانیسمها از این جهت مهم هستند که بر همه جنبههای زندگی ما تأثیر میگذارند. آنها در وجود ما و اطراف ما هستند.
بیشتر