صفحه اصلی/دپارتمان ها /آزمایشگاه صنایع غذایی

صنایع غذایی (مواد قندی)
این دسته از مواد غذایی غالبا دارای مونو، دی، تری و… ساکاریدها مثل ساکارز، فروکتوز، گلوکز و… هستند به همین علت آزمون مشترک و پر اهمیت در این گروه ، قند کل و درصد ساکارز می باشد که به صورت تتیراسیون و پلاریمتری توسط پلاریزاسیون (در نبات) انجام می شود.
اطلاعات بیشتر

صنایع غذایی (روغن)
در آزمایشگاه صنایع غذایی روغن ها، دسته ای از مایعات هستند که با آب مخلوط نمیشوند و به دلیل آنکه چگالی آنها از آب کمتر است روی آب شناور میمانند. انواع مختلفی از روغن ها در طبیعت موجود میباشد.
اطلاعات بیشتر
صنایع غذایی (مواد پروتئینی)
براساس تعریف استاندارد ملی ایران به شماره ۲۳۰۳ مواد غذایی پروتئینی دارای تعریف مشخصی است. در واقع مخلوطی پایدار حاصل از گوشت دامهای کشتاری، چربی و آب. البته همراه با مواد دیگری در داخل پوششهای طبیعی و یا مصنوعی در شرایط مناسب پر شده است. و پس از طی فرآیند حرارتی مناسب و سایر فرآیند های لازم برای مصرف خوراک انسان آماده میگردد.
اطلاعات بیشتر
صنایع غذایی (لبنیات)
لبنیات به آن دسته از مواد غذایی گفته میشود که بر پایه شیر هستند. معمولا در صنایع غذایی ماده اولیه تولید انواع لبنیات شیر گاو می باشد. اما گاهی از شیر سایر پستانداران مانند گوسفند، بز و … نیز در تولید فرآورده های لبنی استفاده میشود.
اطلاعات بیشتر
صنایع غذایی (نوشیدنی ها)
برای اطمینان از کیفیت محصول در صنایع غذایی انجام آزمون های شیمیایی ضروری است. مثل بریکس، قند کل و ساکارز، مواد جامد کل، الکل استیک، عدد فرمالین، هیدروکسی متیل فورفورال، اسید آسکوربیک، انیدروسولفورو، PH، اسیدیته کل وثابت، ارزش اکسیداسیون، نمک، خاکستر، خاکسترکل و… در این گروه ضروری است.
اطلاعات بیشتر
صنایع غذایی (فرآورده های آردی)
فرآوردهای آردی در صنایع غذایی شامل انواع نان، بیسکوئیت، کیک و کوچه، ویفر، انواع شیرینی، رشته آش وپلوئی و ماکارونی میباشد.
اطلاعات بیشتر
صنایع غذایی (عرقیات)
عرقیات گیاهی به فرآورده هایی تقطیر شده گفته میشود. تقطیر از قسمت های مختلف گیاهان مختلف که اسانس آنها از محلول آبکی طی فرآیند جدا شده بدست میآید
اطلاعات بیشتر
صنایع غذایی (ادویه جات)
ادویه مواد گیاهی استفاده شده به منظور عطر و طعم دهی به مواد غذایی هستند و از برخی از آنها برای مقاصد خوراکی یا دارویی نیز استفاده می شود.
اطلاعات بیشتر