درباره آزمایشگاه هورتاش
از ابتدای تاریخ اولین نیاز تمام انسانها غذا بوده و همواره این نیاز با بشریت همراه است و این خواسته مبدا تمام خواسته های دیگر بوده و خواهد بود. با توجه به تاثیر مستقیم سلامت مواد خوراکی بر سلامتی افراد بزرگترین دغدغه در این زمینه پیدا نمودن غذای سالم می باشد. با پیشرفت علم تولید مواد غذایی به سمت صنعتی شدن رفت و متاسفانه این اتفاق منجر به تولید موادی گشت که گاهاً سلامت افراد را دچار مخاطره می نماید. و باعث تاسف بیشتر اینکه تعدادی از تولید کنندگان در راستای نیل به سود بیشتر با عدم رعایت اصول اولیه بهداشت یا استفاده از مواد غیر مجاز، رنگ های مصنوعی، نگهدارنده ها و … باعث بروز و تشدید بیماری های مختلف درجامعه گردیده است.
در این راستا دولت ها برای جلوگیری از این مشکل ارگانهای مختلفی را ایجاد نموده اند که در ایران اداره استاندارد (برای محصولاتی که مشمول استاندارد اجباری هستند)، معاونت غذا و دارو (برای کارخانه ها و کارگا هایی که تولید عمومی دارند)، اداره بهداشت هر شهرستان (برای محصولاتی که در سطح شهر وجود دارند)، اداره دامپزشکی (بر روی محصولات خام دامی) اداره گمرک (برای محصولات صادراتی و وارداتی) و جهاد کشاورزی (برای محصولات خام کشاورزی) فعال می باشند.
با توجه به اینکه شناسایی این تقلبات عمدتاً نیاز به آزمایشات شیمیایی، میکروبیولوژی و به صورت پیشرفته تر شناسایی تقلبات با دستگاه های خاص را دارد لذا هریک از ادارات فوق آزمایشگاه هایی را از لحاظ توانمندی بررسی و بعد از تایید به عنوان مرجع و معتمد خود معرفی می نمایند.
ما آزمایشگاه دانش بنیان هورتاش را در سال ۱۳۸۹ تاسیس نمودیم و با نصب و راه اندازی تجهیزات خاص و پیشرفته خوشبختانه به عنوان آزمایشگاه مرجع خصوصی تمام این ادارات تایید و معرفی گردیدیم و به این امر مفتخر هستیم و به خود می بالیم.
ما امروز می توانیم تمام مواد غذایی انسانی و دامی را آنالیز نموده و شناسایی نماییم و جای خوشحالی است که جواب آزمایشات ما در بسیاری از کشورهایی که صادرات به آنها انجام می شود مورد تایید قرار گرفته است.