صفحه اصلی/دپارتمان ها /آزمایشگاه صنایع غذایی

آزمایشگاه مواد قندی

این دسته غالبا دارای مونو، دی، تری و… ساکاریرها مثل ساکارز، فروکتوز، گلوکز و… هستند به همین علت آزمون مشترک و پر اهمیت در این گروه ، قند کل و درصد ساکارز می باشد که به صورت تتیراسیون و پلاریمتری توسط پلاریزاسیون (در نبات) انجام می شود.

اطلاعات بیشتر

آزمایشگاه روغن

دسته ای از مایعات هستند که با آب مخلوط نمی­شوند و به دلیل آنکه چگالی آنها از آب کمتر است روی آب شناور می­مانند. انواع مختلفی از روغن ها در طبیعت موجود می­باشد.

اطلاعات بیشتر

آزمایشگاه مواد پروتئینی

براساس تعریف استاندارد ملی ایران به شماره ۲۳۰۳ عبارست از مخلوطی پایدار حاصل از گوشت دام­های کشتاری، چربی و آب که همراه با مواد دیگری در داخل پوششهای طبیعی و یا مصنوعی در شرایط مناسب پر شده و پس از طی فرآیند حرارتی مناسب و سایر فرآیند های لازم برای مصرف خوراک انسان آماده میگردد.

اطلاعات بیشتر

آزمایشگاه لبنیات

لبنیات به آن دسته از مواد غذایی گفته میشود که بر پایه شیر هستند. معمولا ماده اولیه تولید انواع لبنیات شیر گاو می باشد اما گاهی از شیر سایر پستانداران مانند گوسفند، بز و … نیز در تولید فرآورده های لبنی استفاده می‌شود.

اطلاعات بیشتر

آزمایشگاه نوشیدنی ها

برای اطمینان از کیفیت محصول انجام آزمون های شیمیایی مثل بریکس، قند کل و ساکارز، مواد جامد کل، الکل استیک، عدد فرمالین، هیدروکسی متیل فورفورال، اسید آسکوربیک، انیدروسولفورو، PH، اسیدیته کل وثابت، ارزش اکسیداسیون، نمک، خاکستر، خاکسترکل و… در این گروه ضروری است.

اطلاعات بیشتر

آزمایشگاه فرآورده های آردی

فرآوردهای آردی شامل انواع نان، بیسکوئیت، کیک و کوچه، ویفر، انواع شیرینی، رشته آش وپلوئی و ماکارونی می‌باشد.

اطلاعات بیشتر

آزمایشگاه عرقیات

عرقیات گیاهی به فرآورده هایی که از تقطیر قسمت های مختلف گیاهان مختلف که اسانس آن‎ها از محلول آبکی طی فرآیندجداشده بدست می‏آید گفته می‏شود.

اطلاعات بیشتر